Teknisk nysgerrig og serviceminded Produktspecialist – til udviklingsorienteret vækstvirksomhed
Konsulenthuset ballisager

Har du et servicehjerte af guld og en passion for at levere teknisk support, der sikrer kvalitet og præcision i salget af top-moderne, decentrale ventilationsløsninger? Har du lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde, hvor vi gør hinanden gode og er stolte af det, vi laver? Så kan du være vores nye Teknisk Produktspecialist.

Airmaster A/S i Aars søger en Teknisk Produktspecialist. Du får medansvar for den tekniske produktsupport til internt salg og service, forhandlere og kunder, og du får direkte reference til teamlederen. Du yder teknisk support og dokumentation på højt niveau sammen med dit team – og sammen leverer I eminent service, der skaber glade og tilfredse kunder. Vi ønsker at være ”best in class”, og du får derfor en vigtig rolle i at fungere som forretningens bindeled, der sikrer, at vi på bedste vis fastholder vores kunder.  

Du er eksperten, man kommer til for hjælp
Du er i stand til at tænke hele værdikæden ind, da din specialistviden om produkternes virkemåder og egenskaber, lovgivning på området, fejlsøgning og optimering af processer er afgørende for at fastholde og udvikle Airmasters position i markedet. Du nyder at have en serviceminded rolle, hvor der vil være stor respekt omkring din faglighed. Du kan forvente, at din arbejdsdag har hovedvægt på tekniske forespørgsler samt dokumentationsopgaver. Derudover kommer dine daglige opgaver til at være inden for:   

  • Teknisk support vedrørende produkternes virkemåder, egenskaber og indflydelse på indeklima. Det vedrører ventilation, køl/varme, styring, betjeningspaneler og sensorer
  • Support og vejledning i forhold til de lovmæssige krav til ventilation
  • Support ved montering og tilslutning af anlæg; både mekanisk og elektrisk
  • Styring; opsætning, programmering samt samspil med CTS/BMS
  • Optimering og fejlsøgning; både telefonisk, via teamviewer, online og logdata
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af produktdokumentation ift. tekniske dossier, datablade osv.

Du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk, da Airmaster har kunder i flere europæiske lande, der løbende vil have brug for din assistance.

Hvem er du?  
Du har sikkert et par års praktisk erfaring fra en lignende stilling kombineret med en relevant uddannelse som for eksempel maskinmester eller ingeniør. Hvis du har erfaring fra branchen, er det et plus, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du er teknisk nysgerrig, og du trives med en bred vifte af opgaver i en serviceminded rolle. Du bliver et bindeled internt i organisationen, så det er afgørende, at du har lyst til et tværfagligt samarbejde. Du er god til at lytte til problemstillinger, stille spørgsmål og komme med en konstruktiv løsning, der er veldokumenteret, og så har du forståelse for, at din support og imødekommenhed er afgørende for, at kolleger, kunder og forhandlere har lyst til at vende tilbage. Din tilgang til opgaver er struktureret, og du tager ansvar for at sikre dokumentation af høj kvalitet.  

Hvad bliver du en del af?
Du lander i en privatejet, dansk virksomhed med en sund økonomi, som står over for ekspansion i nye markeder samt udvikling af eksisterende – både i Danmark og i udlandet. Produkterne stiger i kompleksitet, og derfor vil du løbende få viden og sparring om produkternes udvikling og den digitale rejse, som Airmaster er på. Løsningssalget er primært til rådgivende ingeniørfirmaer, kommuner og andre offentlige institutioner. Airmaster’s decentrale ventilationsløsninger er banebrydende og efterspurgte, og produkterne udvikles løbende.

Der er derfor en unik mulighed for at bruge din nysgerrighed, og arbejde med de anerkendte og top-moderne anlæg. Din rolle er central, og du vil få stor indflydelse, og din support vil skabe høj værdi såvel internt som eksternt. Kulturen emmer af innovation og åbenhed over for nye tiltag og ideer, og virksomheden er kendetegnet ved at have en flad organisation. Du bliver en del af et team, som består af tre dedikerede kollegaer i Teknisk Support, men du får også et tæt samarbejde med den ansvarlige for virksomhedens tekniske produktdokumentation. Du får arbejdsplads i Aars, hvor Airmaster netop har udvidet med en større tilbygning til virksomhedens 110 ansatte.   

Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet? 
På vegne af Airmaster håndterer Konsulenthuset Ballisager rekrutteringsprocessen. Du er derfor velkommen til at ringe til Seniorkonsulent Christian Thrane på 22 78 39 11, hvis du har uddybende spørgsmål. Stillingen skal besættes snarest muligt, og ansøgninger behandles derfor løbende. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Om Ballisager
I Konsulenthuset ballisager har vi mange års erfaring med rekruttering af ledere, specialister og andre nøgleprofiler.

Vores rekrutteringskonsulenter har hjulpet med at rekruttere flere hundrede ledere og specialister for vores kunder på tværs af forskellige brancher.

Stillingsbetegnelserne hedder alt fra CFO, Direktør, salgschef eller Indkøbs- og Marketingdirektør til Key Account Manager, Business Central Specialist (IT) eller procesingeniør.