Økonomiassistent til ITSecurity
Konsulenthuset ballisager
Økonomiassistent til ITSecurity
Konsulenthuset ballisager

Er du vores kommende Økonomiassistent der ser muligheder i at digitalisere økonomifunktionen?

Hos ITSecurity leder vi lige nu efter dig, der har helt styr på de klassiske bogføringsopgaver, og som ser en stor værdi i at arbejde med de nyeste værktøjer i økonomifunktionen.
Du motiveres af at opgaverne spænder bredt, du trives i at have en stor berøringsflade med både kunder og leverandører, og du ser dig selv på et kontor hvor god stemning, smil og nærvær er i højsædet. Alt dette finder du i den ledige stilling som økonomiassistent hos ITSecurity.

ITSecurity vil være den foretrukne IT-partner for SMV-markedet med levering af IT-løsninger inden for Microsoft. Vi har lige nu brug for en økonomiassistent til at hjælpe med at klare den daglige bogføring, og som føler sig godt hjemme i en økonomifunktion, hvor digitalisering og automatisering er i fokus i regnskabsprocesserne. Vi leder efter en profil, som besidder stærke IT-kundskaber, har et kendskab til Microsoft Dynamics 365 Business Central og Excel, samt har mod på at lære nye systemer at kende og på at møde nye udfordringer.


Spændende hverdag hvor dine arbejdsopgaver spænder bredt
I din nye hverdag vil du få opgaver i form af finansbogføring, kreditor fakturahåndtering samt afstemninger i forbindelse med månedsafslutning. Der vil være opgaver, hvor du skal sørge for indberetning til myndigheder og klargøre grundlag til revision. Du får derfor et job med mange forskellige opgaver inden for økonomi, som giver dig en alsidig hverdag. Vi har samlet nogle af arbejdsopgaverne og hvis du kan tjekke af, at du har erfaring med flere af følgende punkter, kunne du godt være den, vi leder efter:

  • Kreditor fakturahåndtering
  • Debitoropfølgning
  • Afstemninger og periodisering ved månedsafslutning
  • Bogføring af finans/kassebilag
  • Lønhåndtering af funktionærløn
  • Udarbejdelse af dokumentation/grundlag for revision og årsregnskaber
  • Andre forefaldende bogholderi opgaver


Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har erfaring som enten revisorassistent eller bogholder, og har et ønske om at arbejde med de nyeste digitale muligheder og værktøjer. Du kan også være nyuddannet fra universitet, eller have færdiggjort en elevuddannelse inden for økonomi. Du behøver ikke være ekspert på alle områder - det vigtigste for os er, at dit mindset passer ind i vores kultur. Det vil sige, at du har lysten til at indgå i et team, hvor man altid hjælpes ad, men du er også selvstændig og sætter en ære i at have styr på dine opgaver og kvaliteten af disse.

Vi ser gerne, at du med din regnskabsmæssige forståelse besidder en naturlig evne til at overholde deadlines, og at du kan holde et skarpt overblik. Du har flair for koordinering og planlægning, og du spotter hurtigt en fejl - selv i større datamængder.


Hvad tilbyder vi – udover verdens bedste kolleger
Vi vil gerne have dig med om bord fordi vi tror på, at du kan bidrage med en masse til vores team. Du vil få medindflydelse i forbindelse med, at vi går over til et nyt ERP-system, hvor der vil være nye arbejdsgange, som vi skal fastsætte i teamet. Du får mulighed for at forenkle, og komme med forslag til automatiserede arbejdsgange. Derudover er det vigtigt for os at fremhæve, at ITSecurity er en virksomhed, der vægter teamet over individet, hvilket ses i vores flade organisationsstruktur. Vi arbejder sammen og omgås hinanden med tillid og nærvær, hvilket også er vores hovedprincipper, når vi samarbejder med vores kunder.  

Vi tilbyder en løn, som er konkurrencedygtig og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med. Oven i hatten får du en pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning, samt en masse spændende faglige og sociale arrangementer.

På det mere praktiske plan, får du din egen PC, mobiltelefon, arbejdstøj, og muligheden for fleksible hjemmearbejdsdage.

Vi har en aktiv personaleforening og vi kan godt lide venskabelige dyster, og vi udfordrer derfor hinanden i den årlige Go-kart tur og musik quiz. Når ikke vi dyster, sætter vi pris på samvær, god mad og faglige indspark. For os handler det om, at vi godt kan lide at bruge tid sammen, og at vi kan udvikle os sammen.


Har stillingen fanget din interesse?
Så søg endelig jobbet direkte via linket ved at sende os dit motiverede CV. Konsulenthuset ballisager håndterer rekrutteringsprocessen for os, og hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Stefan Andersen på tlf. 30 73 49 71.

Vi modtager ikke ansøgninger, men i stedet et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om ITSecurity kulturen - Din succes er vores succes
Vores værdier er “Tillid & Nærvær”, “Ansvar & Ejerskab”, “Teamet over Individet” – og de er årsagen til, at vi lykkes sammen.

Noget helt særligt ved os er, at vores værdier er gennemgribende i alt, hvad vi gør. Det kommer for eksempel til udtryk i den måde, vi arbejder sammen på og den måde, vi løser kundernes behov hver dag.

Vores arbejdsgange formes af fællesskabet, og derfor er teamwork, ansvar og ejerskab nøglebegreber hos ITSecurity. Når vi samarbejder på tværs af teams, sikrer vi nemlig de optimale forhold for, at kundernes IT altid er i topform – og hvis IT’en pludselig driller, sørger vi i fællesskab for at få den på rette spor igen.

Vi fejrer vores succeser (med masser af kage) og hylder hinanden ved bl.a. at uddele “månedens trolde” til kolleger, der har gjort det særligt godt i teamet.

Fleksible arbejdstider
Godt socialt miljø
Frokostordning
Work-life balance