Microsoft Dynamics NAV/Business Central Konsulent til ITSecurity
Konsulenthuset ballisager
Godt socialt miljø

Vil du være en del af en topprofessionel IT-virksomhed som igennem 30 år har haft fokus på at skabe den rette løsning for kunden og sikre høj kundetilfredshed, og kan du levere kvalitets ERP rådgivning og -løsninger og dermed bidrage til at positionere ITSecurity som den foretrukne IT- og digitaliseringspartner? Så kan du meget vel være vores nye Microsoft Dynamics NAV/ Business Central Konsulent. 

Hver dag hjælper vi i ITSecurity, virksomheder med at udvikle deres forretning gennem IT-løsninger. Vores kunder er små og mellemstore virksomheder samt børsnoterede og multinationale koncerner. Du vil få din daglige gang på vores hovedkontor i Aalborg. Som vores nye Microsoft Dynamics NAV/ Business Central Konsulent, vil du indgå i vores ERP- og udviklingsteam på 8 kolleger, hvor I sammen bidrager til en velfungerende kundeorienteret afdeling, der med stolthed leverer god service til vores kunder.

Du taler kundens sprog og har god forretningsforståelse
Du har en god regnskabs- og forretningsforståelse, som du bruger til at omsætte kundens behov til konkrete ERP løsninger, der gør, at de oplever at deres forretning udvikler sig, og deres ERP-løsning bliver bedre.

Du bidrager til implementering af Microsoft ERP-systemer hos vores kunder, hvor du sikrer korrekt opsætning og konfiguration i tæt dialog med kunden. Når løsningen er implementeret, supporterer du kunden med driftsopgaver – herunder især den regnskabsmæssige del af processerne. Du taler kundens sprog, og forstår deres udfordringer, og så er du eminent til at formidle din faglige viden i et forståeligt sprog.

Teamånd, stort drive og god til at få opgaverne i mål
Du bliver en del af et stærkt team med faglig kompetente kolleger, som står klar til at bidrage til din og vores succes. I tæt samarbejde med teamet, er du med til at udarbejde estimater på opgaver – herunder analyse af behov og løsning. Du har de fornødne tekniske kompetencer, herunder erfaring med Extensions, hvor du vil være en udførende del af de tekniske opsætninger, der skal løses hos kunden.  

Bliv kundens rådgiver og sparringspartner 
Vi ser gerne, at du har en generel viden og god erfaring med tidligere Navision-versioner og gerne Microsoft Dynamics 365 Business Central. Du er udadvendt og har stærke kommunikationsevner, som gør dig i stand til at forventningsafstemme med kunden igennem hele processen, og dermed sikre at kunden forbliver glad og tilfreds. 

Som vores nye kollega, ser vi gerne, at du har:  

  • Erfaring fra en stilling som NAV-konsulent, ERP-konsulent eller lignende  
  • Har forståelse for virksomhedsdrift og god regnskabsforståelse  
  • Tekniske kompetencer og -interesse.
  • Du har måske allerede et godt kendskab til Microsoft Power Platformen. Det er dog ikke et krav.

Hvad tilbyder vi – udover verdens bedste kolleger? 
Vi tilbyder en løn, som er konkurrencedygtig og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med. Oven i hatten får du en god pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi har en fantastisk kantineordning, samt en masse spændende faglige og sociale arrangementer, da vi kan lide at være sammen, og elsker at udvikle os sammen. 

Vi tilbyder gode muligheder for efteruddannelse og certificeringer inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central og øvrige relevante områder og teknologier med udgangspunkt i dine ønsker og ambitioner. 

Du vil indgå i et stærk dynamisk ERP- og udviklingsteam som pt. består af 8 gode kollegaer med brede erfaringer og kompetencer, som kan bistå dig i din udvikling og med gode sparringsmuligheder. Derudover har vi et stærkt og erfarent IT-team, som sikrer at kundens IT-infrastruktur og -sikkerhed er helt i top.

Din succes er vores succes 
Noget helt særligt ved os er, at vores værdier er gennemgribende i alt, hvad vi gør. Det kommer for eksempel til udtryk i den måde, vi arbejder sammen på og den måde, vi løser kundernes behov hver dag. Vores værdier er “Tillid & Nærvær”, “Ansvar & Ejerskab”, “Teamet over Individet” – og de er årsagen til at vi lykkes sammen. I hverdagen kommer værdierne konkret til udtryk ved, at vi interesserer os for hinanden og vil hinanden det bedste – og vi fejrer altid hinandens og vores fælles succeser.   

Vil du være en del af vores team?  
Hvis du brænder du for at skabe de bedste kundeoplevelser og kan identificere dine egne værdier med vores, så tøv endelig ikke med at søge jobbet.

Du er meget velkommen til at ringe til seniorkonsulent Christian Thrane fra Konsulenthuset Ballisager, der hjælper os med rekrutteringsprocessen. Du kan fange ham på 22 78 39 11. Vi har travlt, så vi vil gerne besætte stillingen snarest muligt. Vi behandler derfor ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.