Key Account Manager til Clear Channel
Konsulenthuset ballisager
Key Account Manager til Clear Channel
Konsulenthuset ballisager

Erfaren Key Account Manager søges til Skandinaviens største outdoor selskab, Clear Channel Scandinavia 

Er du den Key Account Manager, som kunden altid vil huske? Fordi der altid er handling og mening bag dine ord, og fordi du altid finder en løsning, når det er svært? Er du ambitiøs, målbevidst og resultatorienteret? Og er du tilmed hamrende skarp på at udvikle relationer til kunder og erhverve ny forretning? Hvis ja, så kan det være dig, vi er på udkig efter.

Du kommer til at indgå i et stærkt salgsteam, hvor humoren fylder en temmelig stor del. Du får en central rolle i et selvstændigt job, hvor du bliver en del af en performance kultur i et Skandinavisk set-up, hvor vi, i tæt samarbejde med vores skandinaviske kollegaer, skaber værdifulde medieløsninger til vores kunder hver dag. 

Du er derfor optaget af det overordnede mål om at drive omsætning og øge markedsandele samt opbygge og vedligeholde nye og eksisterende relationer.


Missionen er SALG af Outdoor-reklamer via mediebureauer og til direkte kunder 

Du spiller en afgørende rolle i at identificere kundemuligheder og gennemføre alle salgets faser. Du får ansvaret for din egen portefølje med nogle af vores største og vigtigste kunder og for at skabe det rette fokus og kendskab til Clear Channel Scandinavia.


Dine arbejdsopgaver vil mere detaljeret omfatte: 

  • Salg til mediebureauer/kunder inkl. kampagner, årsaftaler og partneraftaler 

  • Identifikation af Newbizz kunder, markeder og relationer 

  • Høj mødeaktivitet i hele Danmark med fokuseret indsats på det gode samarbejde 

  • Sikre at mål defineres og budgetter og priser opnås 

  • Opsøge relevant viden og sikre kvalitet i salgsarbejdet via analyser


Hvem er du?
Uddannelsesmæssigt er der mange indgange til jobbet. Men det er vigtigt, at du har nogle års relevant salgserfaring fra salg/kommercielle virksomheder.  

Du er helt sikkert stærk i din argumentation og overbevisende, når du formidler budskaber, analyser og data. Du tænker kommercielt og er løsningsorienteret i forhold til at finde de rigtige medieløsninger. 

Du har en bred forretningsforståelse og tager imod udfordringer med et åbent, positivt og idérigt sind. Du har ikke glemt at være nysgerrig, og udvikling er en helt naturlig del af din hverdag. 

Som Key Account Manager arbejder du selvstændigt, målrettet og ansvarligt og evner at fungere i en salgs- og resultatstyret virksomhed med struktureret tilgang til dine opgaver og god evne til at prioritere hverdagen. 

Og så er du god til at samarbejde på tværs af forskellige niveauer samt landegrænser. Du taler og skriver dansk og engelsk. 


Vi har masser at tilbyde dig 

En spændende karriere hos en af de førende spillere i mediebranchen. Muligheder for at præge din egen arbejdsdag og dine resultater. Vores hverdag er tempofyldt, i et spændende og fagligt udfordrende miljø, og du får mange muligheder for at flytte dig både professionelt og personligt. Og så bor vi for øvrigt i de fedeste lokaler på Christianshavn, og kan godt lide at være sammen med hinanden både i arbejdstiden og efter til forskellige sociale arrangementer. 

Derudover kan vi tilbyde en attraktiv løn, bonusordning, pension samt sundhedssikring.
Du stiller selv bil til rådighed mod kørselsgodtgørelse og vil få tilbudt en betalt P-plads. 


Slå til nu 

Skynd dig at søge jobbet. Ansættelsesprocessen håndteres af Konsulenthuset ballisager, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Annette Jacobsen på tlf. 30 63 16 39 eller mail: aja@ballisager.com 

Vi modtager ikke ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger. 


Vi glæder os til at høre fra dig.   

 

Om Clear Channel Danmark A/S 
Clear Channel Danmark A/S er en del af Clear Channel Outdoor Holdings Inc., som er en af verdens største Outdoor-virksomheder og opererer i over 40 lande på tværs af fem kontinenter. Vores vision er enkel, men essentiel i byrummet. Hver dag forbinder vi annoncører med tusindvis af mennesker via inspirerende Outdoor-kampagner.  

Vi leverer medieplatformen. Vi guider annoncørerne, så de eksponerer den rette målgruppe, det rette sted, i den rette tid. Med ca. 7.000 reklameflader, tilbyder vi analogt og digitalt Outdoor i hele Danmark, og vores medier eksponeres hver dag for mere end 2 mio. mennesker. 

 

Tæt på offentlig transport
Godt socialt miljø
Karriere muligheder