Ejendomsadministrator til Ejendomsselskabet Olav de Linde
Konsulenthuset ballisager
Ejendomsadministrator til Ejendomsselskabet Olav de Linde
Konsulenthuset ballisager

Ejendomsadministrator med sans for detaljer, i et af Danmarks førende ejendomsselskaber 

Har du en baggrund inden for ejendomsadministration, og har du lyst til at sidde med ansvaret for din egen ejendomsportefølje? Har du en god talforståelse og øje for de spændende detaljer – så du kan tage hånd om alt fra forbrugsregnskaber til flytteopgørelser? Og er det naturligt for dig at have en bred kontaktflade til kolleger i forskellige afdelinger, samtidig med at du bevarer fokus på driften? Så kunne du være vores nye ejendomsadministrator hos Ejendomsselskabet Olav de Linde.  

Din nye hverdag hos os vil være alsidig og byde på en vifte af spændende opgaver. Vi giver dig mulighed for at udfordre og udvikle dine færdigheder inden for administration af erhvervslejemål – og har du en nysgerrig personlighed med lyst til at lære, er det kun et plus. Du elsker at tage ansvar, og motiveres af udsigten til at være ansvarlig for din egen ejendomsportefølje.

Din dagligdag vil bl.a. bestå af følgende opgaver:  

 • Administration af erhvervslejemål  
 • Forbrugsregnskaber og fællesregnskaber 
 • Koordinering af ind- og udflytninger, inkl. flytteopgørelser 
 • Opkrævninger, rykkerprocesser og varslinger 
 • Koordinering af samarbejder med parkeringsselskaber 
 • Ejendomsrelateret bogholderi 

Du bidrager til den gode stemning og går nysgerrigt til opgaverne 
Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring med ejendomsadministration, gerne med erhvervslejemål. Det er naturligt for dig at være nysgerrig - du er proaktiv samt har lysten og motivationen til at dygtiggøre dig, fx på det juridiske felt. Med dit skarpe overblik og struktur navigerer du naturligt rundt i dine forskellige arbejdsopgaver og overholder deadlines, så vores lejere er glade og tilfredse.  

Du sætter en ære i at have styr på detaljerne – og så trives du med at følge opgaven helt til dørs. 

For at lykkes i rollen forestiller vi os, at du kan sætte kryds ved disse punkter:    

 • Minimum 2 års erfaring med ejendomsadministration.  
 • God talforståelse og øje for detaljer samt gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner.  
 • Erfaring med brug af Microsoft Office-pakken. Det er et plus, hvis du kender administrationssystemet Unik. 
 • Kendskab til lejeloven.  
 • En uddannelse inden for økonomi – fx en akademi- eller diplomuddannelse. Du har også lyst til at dygtiggøre dig med en EA eller anden relevant uddannelse.   

 
Hvad bliver du en del af? 
Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde har vi en vision om at skabe en bred vifte af attraktive lejemål, der er med til at danne rammerne for det gode og kreative arbejdsliv. Det er en af vores drivkræfter, med stor interesse og kærlighed, at skabe nyt liv i gamle bygninger. Vi fornyer for at bevare – og så er vi samtidig omhyggelige og kvalitetsbevidste. Vi genbruger og skaber liv. Vi har desuden de seneste år skabt et stadigt stigende antal nyopførte kvalitetsbyggerier til bolig- og erhvervslejemål.   

Vi lægger stor vægt på ordentlighed og at vi sammen hjælper hinanden – de bedste resultater skabes sammen og ved at have et helhedsorienteret fokus. Hos os er udviklingsmulighederne mange, hvilket betyder at du udvikler dig gennem opgaverne og i takt med din egen proaktive tilgang og interesse for at tage ansvar. 

Kan du se dig selv i jobbet?
Så klik ind på linket og send os dit motiverede CV, hvor du fortæller kort om din motivation for at søge jobbet samt sætter din erfaring i relation til jobbets indhold. Vi får hjælp til rekrutteringsprocessen af Konsulenthuset ballisager. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Louise Basic Poulsen på tlf. 30 63 94 45 eller lbp@ballisager.com  

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Godt socialt miljø
Work-life balance