Direktør
Konsulenthuset ballisager

Visionær og engagerende direktør til Søby Værft - Ærø 

Forestil dig, at din opgave er at sætte kursen for en virksomhed som har en vision om at blive en ledende udbyder af bæredygtige løsninger til skibsfarten. Og forestil dig, at der er dig, der får lov til at lede virksomheden og skabe resultater samt fremdrift gennem dine engagerede medarbejdere og din evne til at føre strategien ud i livet. Kan du det?   

Vi søger en direktør til Søby Værft. Vi søger dig, der har det nødvendige drive til at videreudvikle og implementere virksomhedens strategi – både ved at modernisere vores processer, hvor nye teknologier skal implementeres, og i forhold til at tiltrække nye nationale og internationale kunder. Du vil opleve, at du får en høj grad af frihed til at revitalisere og udvikle værftet. 

Velkommen ombord  
Hver dag vil du være omgivet af engagerede og fagligt stolte medarbejdere, der sætter en ære i kvaliteten af det arbejde, der udføres på hvert eneste skib, der forlader værftet – og som lige nu står klar til at bidrage til, at I sammen kan nå nye mål. For at blive en succes i rollen, kræver det stærke kommunikationsevner, at du trives i en kultur med en uformel tone og praktiserer motiverende og synlig ledelse. Du får nemlig ansvar for ledelse og udvikling af et meget kompetent og motiveret team.  

Vi forventer, at du vil blive en del af lokalsamfundet på Ærø, som har meget at byde på. Søby Værft er en betydningsfuld arbejdsplads på øen, og der er derfor en naturlig stor opmærksomhed og interesse omkring virksomheden.  

Du kan tegne virksomheden – og sætte den på kortet  
En af dine vigtigste opgaver bliver at realisere vores vision og strategi, og sikre løsninger, der både sælger og brander virksomheden – nationalt og internationalt. Du forstår, at kundepleje og opsøgende salg er afgørende succeskriterier, og du er i dit es, når du mødes med kunder såvel store som små. Du er udadvendt og god til at skabe og vedligeholde relationer, og så er du dygtig til at opbygge et netværk. Vi tilbyder dig et job, hvor du ikke bare bliver direktør, du får mulighed for at blive kulturbærer internt i virksomheden, hvor du samtidig sikrer og styrker virksomhedens gode omdømme udadtil. 

Nøglen til succes er gennem medarbejderne  
Du er en tydelig person, der skaber følgeskab hele vejen rundt, og det gør dig til en stærk kommunikator, der formidler med stor overbevisning. Du bringer positiv energi ind i de ting, du laver og din ledelsesstil udvikler medarbejdere, udfolder deres potentiale og flytter både dem og virksomheden. For at få succes som vores nye direktør, forventer vi, at du: 

  • Allerede har demonstreret, at du kan lede og udvikle en forretning – både gennem at rekruttere de rette kompetencer og gennem modernisering af værdikæden 
  • Har veldokumenteret ledelseserfaring fra organisationer med projektsalg og -gennemførelse  
  • Har et kommercielt mindset og en god økonomisk forståelse  
  • Kan pleje stærke og langvarige kunderelationer og hente nye internationale kunder 
  • Er god til at netværke – du kan skabe gode relationer til kunder, leverandører og medarbejdere
  • Kan begå dig på både dansk og engelsk (både i skrift og tale) – og kan du også tysk, er det et plus 

Du har ikke nødvendigvis erfaring fra den maritime branche, men du kommer formentlig fra en branche, som har været igennem en lignende modernisering, som den vi lige nu står foran. 

Vi er en stolt virksomhed, der holder af vores lokalsamfund 
Søby Værft er ejet af Gerda og Arthur Jørgensens Fond, som blev stiftet af værftets oprindelige ejere i anledning af værftets 50-års jubilæum i 1981. Fondens formål er yde støtte og gøre noget godt for Ærø. Det er derfor også vores ansvar, at den gave vi blev tildelt, hele tiden bliver mere værd, og kommer øen og øens beboere til gavn. Vi er stolte af den kvalitet, vi leverer – og vi er især stolte af, at vi formår at sende nogle af Danmarks bedste lærlinge godt videre. Vi har en ambition om, at vi inden for de kommende år, vil være ledende inden for bæredygtige løsninger til skibsfarten – og som vores nye direktør, skal du være med til at føre virksomhedens ambition i mål.   

Er du klar til at fange vinden? 
Konsulenthuset Ballisager hjælper os med at håndtere rekrutteringsprocessen. Du er velkommen til at ringe til Seniorkonsulent Christian Thrane på tlf. 22 78 39 11, hvis du har nogle uddybende spørgsmål.   
 
Vi glæder os til at modtage et motiveret CV fra dig, hvor du fortæller os, hvordan du kan være med til at sætte retning for Søby Værft. Vi har valgt ikke at bruge ansøgninger i vores processer, men vil selvfølgelig gerne vide, hvad der motiverer dig til at søge stillingen. Skriv derfor din motivation for stillingen direkte ind i dit CV. Du kan se, hvad det indebærer her, inden du ansøger.  
 
Vi behandler løbende ansøgninger, og vi lukker for ansøgninger, når vi har fundet den rigtige profil.    

“Alt er vand ved siden af Ærø” 
At bo på Ærø er noget særligt. Du får naturen helt tæt på, og når du går ud ad døren om morgenen, bliver du mødt af den salte duft af hav. Ærø er en selvstændig kommune og et helårssamfund med 6000 fastboende, hvor du får hele pakken med alt fra vuggestuer til fibernet og mere end 180 aktive foreninger. Du bliver en del af et samfund, hvor imødekommenhed, sammenhold og nærvær er helt centralt. Og vores to bosætningskonsulenter hjælper gerne dig og din familie med at blive etableret. Det samme gør vi - dine nye kolleger. 

Vil du vide mere om Ærø og livet som øboer? Så anbefaler vi varmt, at du læser videre her:  


Vi glæder os til at møde dig.