CCO til Ejendomsselskabet Olav de Linde
Konsulenthuset ballisager
CCO til Ejendomsselskabet Olav de Linde
Konsulenthuset ballisager

CCO med dagligt ledelsesansvar i et af Danmarks førende private ejendomsselskaber

Er du strategisk tænkende med øje for, hvor vi kan optimere og udvikle forretningen? Har du et indgående kendskab til udlejning af erhvervslejemål, hvor du med din proaktive og opsøgende tilgang naturligt tager ansvar for at skabe stærke netværksrelationer? Så læs endelig videre.

Du er nysgerrig, og har en god forståelse for markedets tendenser
I den nyoprettede rolle som CCO/kommerciel direktør bliver du en del af ledergruppen med et direkte ledelsesansvar for 6 medarbejdere. Du får hovedansvaret for udlejningsaktiviteterne i Aarhus og København, samt for at udvide vores pipeline af potentielle lejere. Du vil være synlig udadtil, samtidig med at du er tilgængelig for medarbejdere og de øvrige medlemmer af ledelsen.  Det er helt naturligt for dig at involvere medarbejdere og ledelsen i det daglige arbejde. Det er vigtigt, at du har lysten til hands-on opgaver, og modet til at gå forrest i realiseringen af vores mål.

Du har ambitioner om at skabe den største ejendomsportefølje, og en vision om at hver enkelt lejemål ikke bare er et lejemål – men unikt på deres særegne måder. Du har lysten til at være med til at gøre vores visioner til virkelighed, samt motivere og understøtte medarbejderne til at udvikle og drive vores ejendomme, erhvervsklynger og projekter.

Troværdig og tillidsskabende leder med kreativ sans
Din baggrund bærer præg af en dyb markedsindsigt inden for ejendomsbranchen med minimum 5-10 års erfaring i erhvervsudlejning. Du kan være uddannet statsautoriseret ejendomsmægler, cand.merc.jur eller have en anden relevant akademisk uddannelse. Udover din uddannelsesmæssige baggrund har vi en forventning om, at du har en vis ledelseserfaring. Vi ser gerne, du er administrativ stærk med en struktureret arbejdsgang, og gode samarbejdsevner. Du har sans for den gode forretning – og en vindermentalitet, der bidrager til, at vi opnår vores målsætninger. Du er lokalt forankret eller geografisk stærk i Aarhus og omegn. Du får direkte reference til direktionen.

Din holistiske tilgang og analytiske mindset er med til at sikre en stærk og kvalitetsbevidst forretning, hvor samarbejde og faglighed er i højsædet. Du har en bred forretningsforståelse med evnen til at kommunikere klart og tydeligt – og herved bidrage til, at virksomhedens teams/afdelinger og interessenter bevæger sig i samme retning.

Med din proaktive og idérige personlighed har du evnen til at se nye muligheder og kreative løsninger, som er med til at skabe rammerne for et godt arbejdsliv. Interessen og kendskabet til ejendomsmarkedets udvikling vil være en stor fordel i stillingen. 

Du bliver en del af et professionelt miljø
Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde har vi en vision om at skabe en bred vifte af attraktive lejemål, der er med til at danne rammerne for det gode og kreative arbejdsliv. Det er en af vores drivkræfter, med stor interesse og kærlighed, at skabe nyt liv i gamle bygninger. Vi fornyer for at bevare – og så er vi samtidig omhyggelige og kvalitetsbevidste. Vi genbruger og skaber liv. Vi har desuden de seneste år skabt et stadigt stigende antal nyopførte kvalitetsbyggerier til bolig- og erhvervslejemål.

Vi bærer et kollektivt ansvar – og lykkes bedst i fællesskab. Kulturen er kendetegnet ved samarbejde og stor faglighed og ikke mindst at give vores lejere og samarbejdspartnere den bedste service. Det er en organisation, hvor du kan være med til at forme os i den ønskede retning og bringe dine ambitioner og egne erfaringer ind i billedet.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så klik ind på linket og send os dit motiverede CV, hvor du fortæller kort om din motivation for at søge jobbet samt sætter din erfaring i relation til jobbets indhold. Vi får hjælp til rekrutteringsprocessen af Konsulenthuset ballisager. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Britt Rønberg på tlf. 30 63 85 18.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Godt socialt miljø
Work-life balance
Karriere muligheder