Business Controller til LS Intertank
Konsulenthuset ballisager
Business Controller til LS Intertank
Konsulenthuset ballisager

Business Controller med erfaring indenfor Business Intelligence

Er du datadrevet og nysgerrig af natur? Har du et stærkt ønske om at styrke og drive business controlling? Med et solidt kendskab til BI, Data Warehouse og integrationer får du her mulighed for at udfolde dine kompetencer, og skabe synlige resultater.

Vi er en fremadstormende og progressiv logistikvirksomhed, der investerer i langsigtede relationer til kunder, medarbejdere og leverandører. Vi er 300 ansatte med store ambitioner og som vores Business Controller, bliver du en vigtig del af vores fremtid. Vi er en dansk virksomhed med datterselskaber i henholdsvis Norge, Sverige, Polen og Slovakiet. Vores historie er vores styrke, og vores fokus på innovation holder os skarpe.

Bliv del af en dynamisk vækstvirksomhed
Med baggrund i vores vækst har vi fokus på at anvende vores kapacitet og ressourcer bedst muligt. Du vil med din faglighed skabe viden og styrke sammenhængskraften på tværs af vores afdelinger. Du ser potentialet i dataanalyse og drives af at omsætte det til værdi for vores forretning.

Dine vigtigste arbejdsopgaver vil være:

  • Datahåndtering i -og validering af BI og Data Warehouse med henblik på at udarbejde og implementere brugbare dashboards på tværs i forretningen
  • Sikre et struktureret datagrundlag
  • Opbygning af budgetmodeller og efterfølgende drift heraf
  • Trække data, analysere og rapportere kvalitetssikre ledelsesinformationer
  • Med styrke i dit forretningskendskab bidrager du til definering af relevante KPI’er
  • Procesoptimering og implementering af nye digitale værktøjer


Dine kompetencer og personlighed
Uddannelsesmæssigt har du en HD i Regnskab eller tilsvarende. Du har, på baggrund af dine erhvervsmæssige erfaringer, oparbejdet forudsætninger for en god forretningsforståelse. Du har et grundlæggende drive, en faglighed og en vilje, der vil gøre en forskel for os.

Generelt ligger det helt grundlæggende i din natur at ville optimere processer og gøre ting smartere. Og så synes du, det er rigtig spændende at være med til at udvikle løsninger, der kan skaleres og som kan videreudvikle vores fornyelig integreret Power BI løsning.

Udover selvfølgeligheden i at du er en superbruger i Excel, så behersker du engelsk i skrift og tale – så du helt naturligt kan begå dig i vores internationale virksomhed.

Du får en stor kontaktflade, indflydelse, viden og engagerede kollegaer
LS Intertank leverer transportløsninger til virksomheder i Europa. Vi er specialiserede i transport af flydende levnedsmiddel og er i dag markedsledende. Dit nye arbejdssted bliver på vores hovedkontor i Taulov, hvor du tilknyttes Finance med 6 medarbejdere og med reference til vores CFO. Her bliver du en del af et godt kollegialt sammenhold med passion for at lykkes sammen med kunderne. Vi tilbyder et uhøjtideligt og respektfuldt arbejdsmiljø, hvor vi gerne lærer af hinanden i en ambitiøs forbedringskultur. Vores kultur kendetegnes også ved en høj grad af tillid, ordentlighed og tætte relationer, som kombineret med moderne teknologi, høj kapacitet og fleksibilitet skaber en unik arbejdsplads.

Er stillingen lige dig?
Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Senior HR Business Partner Trine Skovgaard Reinhold på +45 25384495.
Vi glæder os til at modtage dit motiverede CV, hvor du fortæller os, hvordan du kan bidrage og gøre en forskel for vores forretning.

Vi behandler løbende ansøgende kandidater, og vi afslutter processen, når vi har fundet den rigtige profil.

Vi glæder os til at møde dig.

Fleksible arbejdstider
Internationalt miljø
Godt socialt miljø