Backend-udvikler til ITSecurity
Konsulenthuset ballisager
Godt socialt miljø

Backend-udvikler med teknisk snilde, holdånd og et skarpt kundefokus

Vil du være en del af et udviklingsteam og en topprofessionel IT- og software virksomhed med fokus på IT-drift, sikkerhed og digitalisering af virksomheder? Er du en holdspiller? Kan du levere kvalitetsløsninger og dermed bidrage til at positionere ITSecurity som den foretrukne IT- og digitaliseringspartner? Så kan du meget vel være vores nye Backend-udvikler.

Hver dag hjælper vi i ITSecurity virksomheder med at udvikle deres forretning gennem IT- og softwareløsninger. Vores kunder er små og mellemstore virksomheder samt børsnoterede og multinationale koncerner. Vi opererer i hele Danmark og i udlandet for vores internationale kunder. Din base vil være hovedkontoret i Aalborg. Som vores nye backend-udvikler, skal du sammen med dit team bidrage til en velfungerende, kundeorienteret afdeling, samt overholde den nødvendige kvalitetskontrol og struktur i processerne.

Du kan udvikle løsninger, der gør en forskel for vores kunders forretning
Vi løser mange typer af opgaver for vores kunder – og på tværs af forskellige brancher. Vi hjælper vores kunder med at digitalisere og automatisere arbejdsprocesser, og vi udvikler software, der er udviklet specifikt til deres behov, så de opnår et bedre dataflow og optimering af interne processer. Alt sammen noget, der frigiver ressourcer hos vores kunder, så de kan have fokus på deres kerneopgave. Vi benytter bl.a. Microsoft Power Platformen, som du skal kunne se mulighederne i som Backend-udvikle, så vi kan skabe de bedste løsninger for vores kunder.

Din hverdag vil være omskiftelig, hvilket betyder, at du jævnligt sidder med projekter i mindre skala – oftest bestående af 10-100 timers projekter. Med flere mindre projekter kørende på én gang, er det vigtigt, at du kan holde overblik over dine projekter, fastholde fokus og følge alle opgaverne helt til dørs. Det vil derfor være en fordel, hvis du har øje for optimering og er struktureret, så du for eksempel i pressede situationer, formår at se nye muligheder, der kan skabe endnu bedre synergi og forbedre det, vi allerede har. Derudover er det en nødvendighed, at du har en høj grad af forretningsforståelse, da vi ofte arbejder med forretningskritiske systemer for vores kunder, hvorfor du skal kunne se og forudse, konsekvenser for dit arbejde både på kort- og lang sigt.

Stærke analyseevner og en god forretningsforståelse
Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund med nogle års erfaring samt teknisk indsigt, der gør, at du kan overskue og udfordre vores eksisterende løsninger. For at kunne føre opgaverne fra idé og til løsning og forretning, skal du kunne sætte flueben ved følgende:

  • Erfaring med udvikling i .NET og C#
  • Kendskab til og erfaring med SQL og Entity
  • Erfaring med web-vendte teknologier såsom HTML, CSS og JavaScript (Herunder jQuery)
  • God forståelse af versionskontrolsystemer – såsom GIT

Du kan selvfølgelig også skrive god kode, og vi vil meget gerne høre, hvad din holdning til en god kode er – så fortæl os endelig om det!

Hvad tilbyder vi – udover verdens bedste kolleger?
Vi tilbyder en løn, som er konkurrencedygtig og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med. Oven i hatten er en pensionsordning, sundhedsforsikring og en fantastisk kantineordning samt en masse spændende faglige og sociale arrangementer. Vi kan godt lide venskabelige dyster, og vi udfordrer derfor hinanden i alt lige fra Paddle Tennis til Go-kart løb. Når ikke vi dyster, sætter vi pris på et godt LAN-party, god mad og faglige indspark fx fra en Microsoft Specialist, som vi flyver ind til lejligheden. Vi kan lide at være sammen, og vi elsker at udvikle os sammen. På det mere praktiske plan, får du (selvfølgelig) din egen PC, mobiltelefon, mulighed for fleksible hjemmearbejdsdage, arbejdstøj og efteruddannelse inden for relevante områder og teknologier.

Din succes er vores succes
Noget helt særligt ved os er, at vores værdier er gennemgribende i alt, hvad vi gør. Det kommer for eksempel til udtryk i den måde, vi arbejder sammen på og den måde, vi løser kundernes behov hver dag. Vores værdier er “Tillid & Nærvær”, “Ansvar & Ejerskab”, “Teamet over Individet” – og de er årsagen til at vi lykkes sammen. I hverdagen kommer værdierne konkret til udtryk ved, at vi interesserer os for hinanden og vil hinanden det bedste. Vi fejrer vores succeser (med masser af kage) og hylder hinanden ved at uddele “månedens trolde” til kolleger, der har gjort det særligt godt i teamet – vi har for eksempel en humørtrold, der bliver givet til en, som tager ansvar for, at vi alle føler os godt tilpas.

Kan du se dig selv som en del af vores team, og kan du identificere dine egne værdier med vores? Så er vi faktisk ikke i tvivl om, at du er vores nye backend-udvikler.

Har du spørgsmål?
Du er meget velkommen til at ringe til seniorkonsulent Christian Thrane fra Konsulenthuset Ballisager, der hjælper os med rekrutteringsprocessen. Du kan fange ham på 22 78 39 11. Vi har travlt, så vi vil gerne besætte stillingen snarest muligt. Vi behandler derfor ansøgninger løbende. Så tøv ikke med at søge jobbet eller ringe til Christian.

Når du søger, beder vi dig ikke sende en klassisk ansøgning, men vi vil udover et CV bede dig uploade noget kode, som du er specielt glad for eller stolt af samt gerne en lille forklaring. Du vil også blive bedt om at vurdere dig selv på de relevante teknologier på en skala.

Læs mere på om os på www.itsecurity.dk samt på Facebook og LinkedIn.

Ansøgningsfrist
15. juni 2021, med ansættelse 1. august 2021 eller snarest mulig efter aftale.