Velkommen til Konsulenthuset ballisagers Kandidatbank

Tak for din interesse for Konsulenthuset ballisager.

For at gøre processen så ​nem​ som mulig, mens vi samtidig overholder persondataforordningen, beder vi dig om at acceptere, at vi opbevarer dine data, inden du upload​e​r di​n​ LinkedIn ​profil​ og/eller ​dit CV.

Med venlig hilsen

Konsulenthuset ballisager

Accepter vores håndtering af personlige oplysninger

Samtykke

Når du udfylder dine persondata, herunder dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse, dit CV og eventuelt portrætfoto, eksamensbeviser og eventuelle testresultater, behandler vi dine personoplysninger for at evaluere dit kandidatur til stillingen.

Hvis du giver specifikt samtykke nedenfor, til at vi må gemme dine oplysninger i vores generelle kandidatbank, vil vi kunne bringe dig i spil for senere ledige stillinger. Du vil modtage en bekræftelse på, at du har uploadet dine data med link til at rette eller slette dine oplysninger.

Persondata, som du afleverer til os, kan vi vælge at dele med den ansættende virksomhed, som vil få instruktion om at skulle slette data igen inden for 6 måneder.  

Retsgrundlaget for behandlingen er samtykke i medfør af Databeskyttelsesforordningens art. art. 6, stk. 1, litra a.

Vi vil i de fleste tilfælde indsamle oplysningerne direkte fra dig eller andre offentligt tilgængelige kilder såsom LinkedIn. Hvis du angiver referencer i dit motiverede CV, kan vi indsamle oplysninger om dig fra disse referencer, herunder blandt andre oplysninger om din arbejdserfaring og kompetencer.

Læs mere om hvordan vi håndterer dine data her


Alle felter markeret med en rød stjerne skal udfyldes. ( * )