Velkommen til Konsulenthuset ballisagers kandidatbank

Tak for din interesse for Konsulenthuset ballisager.

For at gøre processen så ​nem​ som mulig, mens vi samtidig overholder persondataforordningen, beder vi dig om at acceptere, at vi opbevarer dine data, inden du upload​e​r di​n​ LinkedIn ​profil​ og/eller ​dit CV.

Med venlig hilsen

Konsulenthuset ballisager

Accepter vores håndtering af personlige oplysninger

Samtykke

Når du udfylder dine persondata, herunder dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse, CV og eventuelt portrætfoto, eksamensbeviser og eventuelle testresultater, behandler vi dine personoplysninger for at evaluere dit kandidatur til stillingen.

Hvis du giver specifikt samtykke nedenfor til, at vi må gemme dine oplysninger i vores kandidatbank, vil vi kunne bringe dig i spil for senere ledige stillinger. Du vil modtage en bekræftelse på, at du har uploadet dine data med link til at rette eller slette dine oplysninger. 

Persondata, som du afleverer til os, kan vi vælge at dele med den ansættende virksomhed med formålet om at evaluere dit kandidatur til stillingen. 

Retsgrundlaget for behandlingen er samtykke i medfør af Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a.

Vi vil i de fleste tilfælde indsamle oplysningerne direkte fra dig eller andre offentligt tilgængelige kilder såsom LinkedIn. Hvis du angiver referencer i dit motiverede CV, kan vi indsamle oplysninger om dig fra disse referencer, herunder blandt andet oplysninger om din arbejdserfaring og kompetencer.

Dit samtykke til at vi må opbevare dine oplysninger for at kunne evaluere dit kandidatur til stillingen er gældende i seks måneder. Ved udløbet af de seks måneder vil du modtage en mail med henblik på at fornye samtykket. Såfremt du ikke vælger at fornye dit samtykke bliver dine oplysninger automatisk slettet.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage og gøre indsigelse, hvis du er uenig i måden, hvorpå Konsulenthuset ballisager A/S behandler dine persondata ved at kontakte dpo@ballisager.com.  

Læs mere om hvordan vi håndterer dine data her


Du har sagt ja til, at vi gerne må beholde dit CV i vores kandidatbank. Det er vi meget glade for. Vi vil rigtig gerne sende dig relevante jobmuligheder i fremtiden. Og du kan hjælpe os godt på vej ved at svare på nedenstående spørgsmål.


Alle felter markeret med en rød stjerne skal udfyldes. ( * )